Címlap Hírek Archívuma 2011. 04. 12. Olvasói kör felmérése

2011. 04. 12. Olvasói kör felmérése

Értékelés:  ( részletek a végén)

Köszönjük látogatóinknak a visszajelzéseket!


Ha feltételezem hogy mindenki aki a honlapra lépett, szavazott, és csak egyszer szavazott, akkor az átlagszámok:

Egy látogató általában  4 nap alatt 3-szor néz be ide a honlapunkra.
Ez reális számnak tűnik, bár inkább kevesebb ennél az átlag, mert az első két napban csak a látogatók száma növekedett, szavazat viszont nem jött.

De ez csak átlag, tehát egyes embereknél ez erősen eltérhet.

42% az Asztaltársaság tagja volt,
34% nem tag, de van pincéje Miskolcon, ( Gyere el valamelyik rendezvényünkre! )
14% máshol lakik (nem miskolci) de érdekli a honlap, (Várjuk egy pohár borra, ha erre jár!)
10% miskolci, és ezért érdekli a honlap, bár nincs borospincéje. ( Vegyél egyet, óvd meg a pusztulástól és egyúttal egy  jó csapatba is bekerülsz! Addig is, ha a pincesorokon sétálsz, dörömbölj be, vendégnek mindig jut egy pohár!)

Komolyan, tényleg jut egy pohár!  Legalábbis, eddig csak olyan pincegazdával találkoztam, aki szívesen megkínálja a váratlan vendéget is.  Talán a pince teszi. Átformálja az ember látásmódját, vendégszeretetét. Vagy lehet hogy nem is a pince teszi? Lehet hogy azok vesznek  pincét akik eleve ilyen természetűek?  Nem tudom. De egy a lényeg:  Ha a pincesorokon jársz,  és látod hogy egy pincében ott vannak, nyugodtan kopogj be és kérj egy pohár bort.  Lehet hogy új barátra lelsz. És így a séta is kellemesebb.

Aztán legközelebb lehet hogy a barátodat, szomszédodat is elhozod sétálni. Lehet hogy később Te is rájössz, hogy neked is kell egy pince. Lassan újra benépesülnek a pincesorok,   és végre friss levegőn sétálsz,  beszélsz a szomszédoddal,  egy pohár borra beinvitálod a többi sétáló embert.  Hát nem egészségesebb hétvégi kikapcsolódás,  mint rohanni a tömeggel a külföldi tőke bevásárlóközpontjaiba, tülekedni, pénzt költeni, gazdagítani őket,  ahelyett hogy saját magadat gazdagítanád ízekkel, zamatokkal, ódon hangulattal, élményekkel,  új barátokkal?

Köszönjük a visszajelzést!

 

Ha érdekel:

1) Hiába lépkedsz ki-be a honlapra, attól csak a  " KI OLVAS MINKET"   változik. Akkor is, ha egyszerre 2 vagy több ablakot nyitsz meg.  Ugyanis az IP címek alapján számolja, ki van éppen bent, és ugyebár ugyanarról a gépről két különböző IP címmel nem tudsz egyszerre belépni.

2) Természetesen, ha reggel is belépsz, meg este is, akkor az már 2-vel növeli a TALÁLATOK számát. A számláló be van időzítve, amely időtartamon belül hiába lépsz be újra, nem számolja új találatnak, csak ha letelt az a bizonyos idő.

3) Néha előfordul, ( mert általában  dinamikus IP címet osztanak a kiszolgálók) hogy ha az internet kapcsolatod megszakad (ezt lehet hogy észre sem veszed ha éppen valamit olvasgatsz)  és vissza kapcsolódáskor új IP címet kap a géped,  hogy mégis 1-el nő s számláló, annak ellenére hogy senki sem lépett be- vagy ki, de ez ritka.

4) A lap alján a legutolsó kijelző mutatja az IP címedet, országot, az internet böngészód tipusát és az operációs rendszeredet. Mindenki csak a sajátját látja !  A másét nem !  Sőt ! Még én sem látom a másokét, csak a sajátomat. Szóval nem kell félni tőle, de azért tanulsága van:  Ha az internet ingoványos területein mászkálsz, és valami hatóság épp azt ellenőrzi, a neked kiosztott IP-címet a szolgáltató köteles megőrizni, és kérésre kiadni.  Szóval elvileg bárki beazonosítható utólag is !

Ez például az én "lábnyomom"

 


terkep