Címlap Hírek Archívuma 2011. 06. 10. Vadászat !

2011. 06. 10. Vadászat !

Vadászatot hirdettünk a honlap bal oldali régi számlálójának utolsó 4 számjegyű ( 9999 ) állásának hiteles "vadászatára".   Ki vadászta le a képet?  Amikor a honlapra belépsz, és a számláló éppen 9999-et mutat, akkor megnyomod a számítógépen a "print screen" gombot  / némelyiken PrtScr /  és akkor a számítógép a képernyőt kép formájában elmenti. Ezt beillesztheted word fájlba ( irányított beillesztés, eszközfüggetlen bitkép, - vagy valamilyen képszerkesztőbe és beküldheted a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra. 

DE: hiába lépsz be-ki percenként, attól nem fog nőni a számláló mert csak egy bizonyos idő eltelte után vesz figyelembe új látogatóként.

Mivel egyszerre többen is láthatják, az első három beküldő személyesen jelentkezhet egy-egy üveg édes szamorodnira. Az első három beküldő az e-mail-ek beérkezésének sorrendjében kerül kiválasztásra. Hibás vagy késlekedő internet kapcsolatot nem áll módunkban utólag figyelembe venni. Az első 3 e-mailt ide majd kép formájában kitesszük. Az e-mail tárgyába kérjük beírni:  "vadászat9999"

( a vadászat alapelvei és a hajtók dala itt meghallgatható)

EREDMÉNY:

2 levelet kaptunk,  B.B. tetemvár és B.G. Nagyszent Benedek. Sajnos egyikőjük sem küldött képet, ( illetve  egy használhatatlan link érkezett) , de mindkettő örömmel írta hogy látta a számláló 9999-es állását.

Elhiggyük nekik?

Ha igen, akkor készítem a 2 üveg édes szamorodnit.

Attila! Átküldtem a bizonyító erejű  képernyő fotót mint 9999-k látogató.Valamilyen száraz rizlingre tartok igényt (olasz,rajnai,bánáti,szemelt,müller turgau) amit együtt kívánok elfogyasztani az asztaltársasággal.BG


Válasz: valóban átjött a bizonyíték:

HITELES  BIZONYÍTÉK:


Javaslatom:

a tervezett szeptemberi közgyűlés alkalmából az alábbiakra fogunk koccintani a tagok ízlése alapján ,  ki-ki tetszése szerint kiválasztott kb. 126 különféle Magyar borgyűjteményemből:

1) a fenti 9999. látogatóra. (Rád)

2) a 11.111. látogatóra  ( rám)

3) valamint - remélhetőleg-  hogy addigra elérjük a 13. ezer látogatót.
 


terkep