Címlap Hírek Archívuma 2012. 04. 06. Honlapunk a Wikipédián - 2

2012. 04. 06. Honlapunk a Wikipédián - 2

Egy évvel ezelőtt nagy örömünkre szolgált hogy bekerültünk a WIKIPÉDIÁ-ba, az AVAS-ról szóló pár soros cikkbe, a cikk végére, ahonnan az olvasó a linkre kattintva honlapunkra jutott.

Akkoriban ez volt a cikkünkben:


 ( jelenleg kb. 60 forrásmunka és 120 jegyzet után következik a ránk mutató link)


JELENLEG : az AVAS-ra rákeresve a tavalyi rövidke cikk helyett egy terjedelmes, részletes, alapos és megbízható forrásmunkákon alapuló cikket találsz, amit érdemes végig olvasni.  Lehet hogy néhány oldalnyi terjedelmet honlapunkra is érdemes lesz átmásolnunk.

Természetesen, továbbra is ott vagyunk, a forrásmunkák felsorolása alatt, a " További információk" között. Aki ránk kattint (  Virtuális séta Miskolc történelmi pincesorain)   az honlapunkra jut, egyből a pincesorok fotóihoz.

Bízunk benne, hogy az egy évvel ezelőtti bekerülésünk- illetve az akkori, Avasról szóló cikk általunk történt kiegészítése keltette fel a figyelmet, és kapott méltó helyet az Avas a Wikipédiában.

Az ANGOL  Wikipédián nem sok változás történt,  a pirossal aláhúzott linkről az olvasó ugyanúgy a honlapunkra jut.A tavalyi cikk utolsó mondatai azonban továbbra is érvényesek:

Sero mulant Dei molae  -   Isten malmai lassan őrölnek


( A tavalyi cikket ide kattintva találod meg, vagy pedig a Régebbi hírek menüpontban)
 


terkep